На сайті ведуться технічні роботи! Ціни і наявність товару просимо уточнювати у менеджерів!
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Графік роботи:

Будні: 09:00 - 18:00

Вихідні: Сб - Нд

 

0
Мій кошик

Набір хімреактивів для визначення нітратів у продуктах та кормах рослинного походження

Артикул: 3400-0005
Ціну уточнюйте
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Дізнатися ціну

Для отримання консультації з приводу замовлення звертайтеся до менеджерів

Обладнання для свинарства:

 050-414-11-22 Людмила Гапоненко

 068-454-11-22 Леся Слободянюк

 050-454-11-22 Людмила Руденко

 098-454-11-22

Обладнання для скотарства:

 050-412-10-10 Ярослав Клименко

 068-612-10-10 Людмила Маматченко

 050-426-45-45

 096-426-45-45 Марія Талах

Лабораторне обладнання:

 050-330-40-50 Надія Примак

 067-426-45-45

Діагностичне обладнання:

 097-430-40-50

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Детальніше про доставку

  • Готовкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Набір хімреактивів для визначення нітратів у продуктах та кормах рослинного походження

1

 Галуни алюмокалієві

ГОСТ 4329-77, х.ч

10 пакетиків по 10 г

2

 Калій азотнокислий

ГОСТ 4217-77, х.ч

флакон 10,11 г

3

 Перекис водню 33%

ГОСТ 10929-76, х.ч

 флакон 20 мл

Визначення нітратів в овочах, фруктах, зелених кормах, борошні, баштанних ку-льтурах 1% розчином алюмокалієвого галу.

  1. Картоплю, томати,огірки, кабачки  миють водою, витирають чистою тканиною насухо і розрізають хрестоподібно уздовж осі на 4 рівні частини. Від кожного плода відбира-ють четверту частину для аналізу.
  2. Баштанні культури. Плоди розрізають уздовж осі на сегменти довжиною 6-8 см по колу плода. Для аналізу відбирають по 2-4 сегменти з протилежних сторін таким чином, щоб в їх число потрапили тіньові та освітлені сонцем частини. З відібраних частин плоду знімають верхній шар, непридатний до споживання і видаляють насіння.
  3. Цибуля. З цибулі знімають луску, розрізають хрестоподібно уздовж осі на 4 рівні  ча-стини. Від кожної цибулини відбирають четверту частину для аналізу.
  4. Перець солодкий. Плоди розрізають хрестоподібно уздовж осі на 4 рівні та відбирають четверту частину для аналізу. При цьому вирізають і видаляють насіння та за-лишок плодоніжки.
  5. Листові овочі (салат, капуста салатна, петрушка, щавель, селера, кінза, кріп та ін.). Рослини миють водою, підсушують фільтрувальним папером, а потім на повітрі.
  6. Пробу аналізованого продукту з вологою подрібнюють на лабораторному млині до повного проходу через сито з отворами діаметром  1 мм. При отриманні залишку на ре-шеті його подрібнюють ножицями, додають до просіяної частини і ретельно перемішують.
  7. Буряк та інші корнеплоди. Зрізають шийку і тонкий  кінець коріння та розрізають хрестоподібно уздовж  вертикальної осі на 4 рівні частини. Для аналізу відбирають четверту частину.
  8. Капуста. Качани розрізають хрестоподібно уздовж осі на 4 або 8 рівних частин. Для аналізу відбирають четверту частину.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору