На сайті ведуться технічні роботи! Ціни і наявність товару просимо уточнювати у менеджерів!
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Графік роботи:

Будні: 09:00 - 18:00

Вихідні: Сб - Нд

 

0
Мій кошик

Мастоприм-Р

Артикул: 0504-0824
Ціну уточнюйте
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Дізнатися ціну

Для отримання консультації з приводу замовлення звертайтеся до менеджерів

Обладнання для свинарства:

 050-414-11-22 Людмила Гапоненко

 068-454-11-22 Леся Слободянюк

 050-454-11-22 Людмила Руденко

 098-454-11-22

Обладнання для скотарства:

 050-412-10-10 Ярослав Клименко

 068-612-10-10 Людмила Маматченко

 050-426-45-45

 096-426-45-45 Марія Талах

Лабораторне обладнання:

 050-330-40-50 Надія Примак

 067-426-45-45

Діагностичне обладнання:

 097-430-40-50

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Детальніше про доставку

  • Готовкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Мастоприм-Р

Мастоприм-Р призначений для аналізу молока та молочних продуктів з метою визначення сторонніх домішок (стародийного молока, молозива), а також маститу у тварин. Препарат найчастіше використовують на фермах та в пунктах прийому молочної продукції.

Принцип визначення молока ґрунтується на хімічній реакції Мастоприму-Р із лейкоцитами молока. Молоко, відібране для проби, слід ретельно розмішати. Результат оцінюють по зміні консистенції: якщо утворилася желеподібна маса, то результат позитивний, якщо суміш препарату і молока утворює однорідну рідину, то результат є негативним.

Для досліджень готують водний розчин цього препарату.

Препарат Мастоприм-Р у кількості 3,5 г розводять у 100 см3 теплої очищеної води ( 30-35 °С ).

Розчин препарату перед використанням ретельно збовтують для рівномірного розподілу осаду.

Отриманий водний розчин необхідно зберігати при кімнатній температурі не більше 24 годин.

Для аналізу молока його змішують з препаратом Мастоприм-Р в об'ємному співвідношенні 10 мл до 5 мл.

Для того щоб не утворювалася піна, молоко необхідно вливати в розчин по стінці колби.

Кислотність аналізованого молока може коливатися від 16 до 21 pH, температура від 18 до 22 °С.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору